040 42 19 19

Ob delovnikih: od 9h do 18ih

Veseli bomo vašega klica!

Kadarkoli lahko vstopite v stik z nami:
preko kontaktnega obrazca

Za reševanje nujnih primerov izven uradnih ur, nam prosim napišite SMS in odzvali se bomo
kar se da hitro.
Strokovnjaki odgovarjajo prek foruma


Delovna terapija


Alenka Plemelj, sem mama trem navihanih nadebudnežev. Študij sem začela še na Višji šoli za zdravstvene delavce v Ljubljani, ga nadaljevala na Pedagoški fakulteti, kjer tudi končujem magisterij. Sedaj deset let delam kot predavateljica na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani na oddelku za delovno terapijo.

Kot svojo dodatno dejavnost, sem se odločila za področje dela katerega imam najrajši in ga tudi najbolje poznam. Nudim delovno-terapevtske storitve na domu, ki omogočajo posamezniku, da kljub bolezni ali poškodbi ostaja samostojen pri skrbi zase in živi kvalitetno.

Delovna terapija je stroka sedanjosti, a je vendarle premalo poznana. Delovna terapija svetuje, prilagaja aktivnosti, predlaga pripomočke, odstranjuje arhitektonske ovire, delovna terapija zvišuje kvaliteto življenja posameznika in prispeva k večjemu zadovoljstvu vse družine.

Zato vam jo bom poskušala približati s svojimi prispevki, ki bodo odpirali možnosti varne izvedbe pomembnih aktivnosti v domačem okolju, ter s sodelovanjem v pogovornem kotičku, kjer vam bom na razpolago za vaša vprašanja.

Vabljeni v pogovorni kotiček!

»Zdravnik pozdravi bolezen, delovni terapevt človeka ponovno usposobi za življenje!«


 

Nazaj na vrh