040 42 19 19

Ob delovnikih: od 9h do 18ih

Veseli bomo vašega klica!

Kadarkoli lahko vstopite v stik z nami:
preko kontaktnega obrazca

Za reševanje nujnih primerov izven uradnih ur, nam prosim napišite SMS in odzvali se bomo
kar se da hitro.
Prispevek k družbeni odgovornosti


Naše poslanstvo je iskati nove sinergije, ki ljudi povezujejo med seboj in pripomorejo dvigniti kakovost bivanja tako na ravni posameznika, kakor tudi skupnosti.  

To uresničujemo pod blagovno znamko ProDomi


Povezujemo ljudi, ki potrebujejo pomoč z ljudmi, ki nudijo pomoč. Povezujemo ljudi, ki potrebujejo delo, z ljudmi, ki jim delo lahko ponudijo. Povezujemo ljudi, ki potrebujejo toplo besedo, z njimi, ki jim jo lahko poklonijio iz srca ...

Organizacija pomoči na domu se ne more na trgu v polni meri razviti kot profitna dejavnost podjetja En Tim d.o.o., saj cene, ki so lahko dostopne za uporabnike ne zdržijo stroškov našega dela. Zato smo ustanovili tudi Zavod, pod isto blagovno znamko ProDomi - Sinergije sobivanja.

Tako bomo našo dejavnost razvijali tudi kot neprofitno dejavnost in se trudili pridobivati sredstva tudi prek drugih virov ter nadaljevati projekt v smeri doseganja čimvečje dostopnosti in izvedljivosti pomoči na domu, osveščanja in razvoja vrednot medsebojne pomoči v skupnosti ter razvoja družbene odgovornosti nasploh.Odgovorna oseba obeh organizacij:

Tjaša Knap Maršič
M. 041 728 465
E-mail: tjasa.k.marsic@en-tim.si


Stopite v kontakt z nami in postanite tudi vi del zgodbe, kjer lahko vsi pridobimo.

Dobrodošli!

     
     
     
     
     
     
     
     
     

 


     
     
     

Nazaj na vrh