040 42 19 19

Ob delovnikih: od 9h do 18ih

Veseli bomo vašega klica!

Kadarkoli lahko vstopite v stik z nami:
preko kontaktnega obrazca

Za reševanje nujnih primerov izven uradnih ur, nam prosim napišite SMS in odzvali se bomo
kar se da hitro.
Kaj pridobite z našo agencijo?Z agencijsko ponudbo storitev na domu pridobite podporo in pomoč, ki je vedno pri roki. Skupaj ustvarimo trikotnik med vami, izbrano pomočnico in vodjo programa, ter tako dvignemo neprecenljiv odgovoren odnos pri delu do vaše družine in doma. 

Pridobite rešitev za svoje težave, saj prihranite čas in skrbi, ki bi ga porabili, če bi se na pot iskanja prave osebe odpravili sami. Pridobite občutek varnosti, saj izbirate med preverjenimi osebami, ter gotovost na dolgi rok, saj za vašo izbranko stojimo tudi mi.
Individualen pristop


Prisluhnemo vsaki družini posebej in izbor osebnih pomočnic prilagodimo glede na vaše individualne potrebe. Izbrana osebna pomočnica je rezervirana samo za vas in je ne menjamo. Na tak način lahko vzpostavi zaupljiv odnos do oskrbovanca in svojcev.


Hitra odzivnost


ProDomi je odziven in pozoren na vaše individualne potrebe in želje. Tudi v nujnih primerih, ko pomoč potrebujete takoj, naredimo vse, kar je v naši moči, da v čim krajšem času organiziramo delo v okviru naše ponudbe.


Svetovanje in povezave


Kadarkoli imate težavo in iščete nasvet v okviru pomoči, oskrbe in nege na domu, nas lahko pokličete in pomagali vam bomo s preizkušenimi nasveti ali vas povezali s strokovnjaki z izbranega področja dela.


Pridobite dodatno podporo


Za čas koriščenja naših storitev pridobii brezplačno podporo, ki jo lahko koristite vedno, ko se vam spremenijo potrebe in potrebujete nove rešitve ali informacije, ki vam skrajšajo čas in prihranijo dodatne skrbi.


Nadomeščanje


V primeru, da izbrana oseba zboli ali odide na krajši dopust, ki se ne ujame z vašim dopustom in v tem času vseeno nujno potrebujete pomoč, vam pomagamo in poiščemo primerno osebo, ki bo lahko začasno nadomestila vašo izbrano osebo.


Lojalnost in zaupnost


Zaupanje je pri našem delu najpomembnejše. Zato skrbimo za lojalnost in vse podatke, s katerimi razpolagamo za doseganje kakovosti našega dela. Te podatke obravnavamo s spoštovanjem in poudarkom na ohranjanju zaupnosti kot poslovne tajnosti.


Garancija na zadovoljstvo


V kolikor pa se v obdobju izbora ali zakupa zgodi kakršna koli sprememba in vam izbira osebne pomočnice ne ustreza več ali z njo niste več zadovoljni, vam po želji brezplačno pripravimo novo pomočnico in pomagamo uspešno urediti nastalo situacijo.

Stopite v stik z nami


  • ali nas pokličite na M: 040 42 19 19.

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa dodatna vprašanja in vam pomagali poiskati za vas najugodnejše rešitve.

Nazaj na vrh