040 42 19 19

Ob delovnikih: od 9h do 18ih

Veseli bomo vašega klica!

Kadarkoli lahko vstopite v stik z nami:
preko kontaktnega obrazca

Za reševanje nujnih primerov izven uradnih ur, nam prosim napišite SMS in odzvali se bomo
kar se da hitro.
Center Sobivanja vile Ob poti


Na mirni in zeleni lokaciji v Ljubljani na Viču se nahaja vila Ob poti, v kateri so oskrbovana stanovanja.

V sklopu celostne ponudbe deluje v pritličju vile Center sobivanja, kjer se odvijajo različne dejavnosti, namenjene tudi povezovanju stanovalcev vile z lokalno skupnostjo.

Center Sobivanja je namenjen vam seniorjem, ki želite svoje tretje življenjsko obdobje preživeti aktivno, povezano in zdravo.

Povezuje vas veliko skupnih interesov in center je tisti, ki vam odpira nove priložnosti za vaša veselja, druženja in nova poznanstva.

  • Naša prva srečanja so vedno zgolj predstavitvena. Za tem pa se boste po želji prijavili in vključili v program naših delavnic in vsakič znova boste lahko pridobili več zase.
  • Delavnice so odprtega tipa. Tako ste, poleg stanovalcev oskrbovanih stanovanj Vile Ob poti, toplo vabljeni tudi seniorji iz lokalnega okolja. Ko se bomo sčasoma bolje spoznali, bo druženje še bolj pestro, volja še boljša, naši obrazi pa nasmejani!
  • Naš poglavitni cilj je, da krepimo sobivanje in z njim povezujemo seniorje s podobnimi interesi in potrebami ter skupaj tudi tako skrbimo za višjo kakovost bivanja.

Se vidimo v Centru Sobivanja!

Program dejavnosti:


 


Kje smo?  • Center Sobivanja, na Puhtejevi 15 (ulica za gostilno Pri Žabarju), na Viču, v Ljubljani, 
  • Prepričani smo, da vam bo z nami lepo in nam bo z vami še lepše.
  • Vljudno vabljeni!

Stopite v stik z nami


  • pokličite Evo na M: 040 957 452,

Z veseljem bomo odgovorili na vsa vprašanja, vas seznanili z dogajanjem in povabili na srečanja, ki vas najbolj zanimajo.

Nazaj na vrh